voorwaarden

Voorwaarden

Bij elk bezoek bent u verplicht om het inentingsboekje met geldige ( zie hier voor Inentingen honden  ) vaccinaties mee te nemen ( zie hier voor Inentingen Katten ).  Mocht dit niet het geval zijn, dan WEIGEREN wij uw huisdier. ( vindt er geen restitutie plaats )

  • Wilt de boeking veranderen en er is plek of andere administratieve handelingen dan rekenen wij     € 15 administratie kosten.
  • Insuline spuiten doen wij helaas niet!

Wij kunnen daarom alleen dieren ontvangen die volgens de regels de verplichte inentingen hebben gehad. De stickers van de entstof dienen in het boekje te zijn geplakt. Als de entingen niet in orde zijn, de stickers in het boekje ontbreken of als u het entingsboekje/dierenpaspoort vergeet, kunnen wij uw dier helaas niet in ons pension opnemen.

Reserveringen in juli en augustus kunnen na het indienen van de reservering niet ingekort worden.

Bij het brengen en halen moet uw hond aangelijnd zijn.

Het meebrengen van eigendommen zoals eigen kleden en kussen is niet toegestaan ivm hygiëne voorzorgmaatregelen. Er zijn genoeg fijne plekken waar de hond bij ons kan liggen.

Ook knuffels mag u thuis laten i.v.m. hygiëne.

De aanbetaling

Zodra de reserveringsaanvraag is geaccepteerd, moet U binnen een week een aanbetaling doen. ( zo niet word de boeking automatische verwijdert door ons systeem ) Door het betalen van deze aanbetaling wordt de boeking definitief.

Wanneer de aanbetaling hoger is dan de totaal te betalen bedrag, betaald u de totale pensionprijs, omdat voor slechts een korte periode wordt gereserveerd, wordt de aanbetaling het totaal bedrag.

De betaling.

De betaling van het nog openstaande bedrag, onder aftrek van de gedane aanbetaling vind minimaal 4 weken voor het brengen van de gastdieren plaats.

Is de klant in verzuim met de betalen dan komt er een betalingsherinnering en heeft de klant de gelegenheid 1 week na ontvangst van deze betalingsherinnering alsnog te betalen.

Zo niet word de boeking na deze week automatisch verwijdert.

Het vervroegd afhalen van het gastdier geeft geen recht op gedeeltelijke teruggaaf van de pensionprijs.

Last minute.

Als u een boeking doet binnen 4 weken voor de boeking datum dient u nadat u een betaal link heeft gekregen deze binnen 24 uur te betalen. Heeft de betaling niet plaats gevonden dan word de boeking automatisch uit het reservering systeem verwijdert.

Annulering.

Bij het annuleren van de door de consument van de pensionovereenkomst gelden voor deze de volgende betalingsverplichtingen:

  • De aanbetaling EUR 25,-
  • Annuleren binnen 4 weken voor het brengen van de gastdieren 100% van overeengekomen prijs.                      ( en er vindt er geen restitutie plaats. )

Indien de klant zich zonder bericht niet op de in de pensionovereenkomst aanvangsdatum met het gastdier bij het dierenpension meldt, zijn wij niet verplicht om de gereserveerde ruimte nog langer voor de klant beschikbaar te houden.

Indien de klant zonder bericht het gastdier niet binnen de op de afgesproken einddatum van de pensionovereenkomst ophaalt, word het tarief per dag verdubbeld.

Overlijden van het gastdier

Mocht het zo zijn dat Uw huisdier komt te overlijden terwijl hij/zij bij ons logeert, dan mag Uw huisdier geheel vrijblijvend bij Dierencrematorium Domesticus in de koeling, zodat U zelf alles kunt regelen als U weer thuis bent. Wel zijn er dan kosten voor het ophalen van uw huisdier.

Alles wat u meeneemt voor uw huisdier is op eigen risico, bij beschadiging of vermissing zijn wij niet aansprakelijk.

Dierenpension It Marnehof is niet aansprakelijk voor medische kosten welke voortkomen uit het verblijf van uw dier in het pension. Dierenpension It Marnehof zal er alles aan doen om het verblijf van uw dier zo zorgvuldig als mogelijk te laten verlopen en de kans op verwonding te minimaliseren.

Dierenpension It Marnehof is niet aansprakelijk voor het verlies of vermissen van eigendommen van het dier (dekens, riemen, e.d.).

U bent als eigenaar aansprakelijk voor de onkosten als uw huisdier iets vernield.