Dierenpension 't Marnehôf

Voorwaarden

Bij elk bezoek bent u verplicht om het inentingsboekje met geldige vaccinatie's mee te nemen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij uw huisdier WEIGEREN.

Honden
Een hond die bij ons verblijft heeft geldige entingen tegen:
 
    • hondenziekte (3 jaar geldig)
    • Parvo (3 jaar geldig)
    • ziekte van Weil (1 jaar geldig)
    • Kennelhoest elk jaar
   
Katten 
Een kat die bij ons verblijft heeft geldige entingen tegen:  
    • kattenziekte (3 jaar geldig)  
    • niesziekte (1 jaar geldig)

De honden moeten de jaarlijkse enting hebben en de enting voor kennelhoest/bordetella (nr. 7/8 entingsboekje) is ook verplicht. Om deze moet u vragen bij de jaarlijkse enting. Hij is niet standaard. (Denk ook om de incubatie tijd!)

De katten moeten ook over een geldig entingsbewijs beschikken. Dit houdt in: de jaarlijkse enting en niesziekte (nr. 12/14 entingsboekje). Hier moet u om vragen bij de jaarlijkse inenting van uw huisdier.

Alles wat u meeneemt voor uw huisdier is op eigen risico, bij beschadiging of vermissing zijn wij niet aansprakelijk.  

Indien een dier niet op de eerste pensiondag wordt gebracht, zonder afmelding of annulering, is Dierenpension Marnehof gerechtigd de reservering te annuleren. Indien het dier helemaal niet komt, blijft het pensionbedrag, zoals vermeld in de overeenkomst, verschuldigd. Indien u uw dier eerder dan de afgesproken datum komt ophalen is er geen mogelijkheid tot restitutie van het reeds betaalde bedrag.

Bij annulering door de consument van de pensionovereenkomst gelden voor deze de volgende betalingsverplichtingen:

  • Administratiekosten; EUR 25,-
  • Annulering binnen 1 maand vóór het ingaan van de pensionovereenkomst: 100% van overeengekomen prijs, inclusief administratiekosten EUR 25,-Dierenpension Marnehof is niet aansprakelijk voor medische kosten welke voortkomen uit het verblijf van uw dier in het pension. Dierenpension Marnehof zal er alles aan doen om het verblijf van uw dier zo zorgvuldig als mogelijk te laten verlopen en de kans op verwonding te minimaliseren.


Dierenpension Marnehof is niet aansprakelijk voor het verlies of vermissen van eigendommen van het dier (dekens, riemen, e.d.).

U bent als eigenaar aansprakelijk voor de onkosten als uw huisdier iets vernield.

Huisdieren voerverkoop

Wilt u ook alleen het beste kwaliteitsvoer voor uw hond of kat?

© ZWF ontwerp