tarieven

  • Wilt u de boeking veranderen ( en er is plek ) of andere administratieve handelingen dan rekenen wij € 15 administratie kosten.
  • Reserveringen in juli en augustus kunnen na het indienen van de reservering niet ingekort worden. Ook kunnen we de reservering niet omzetten naar ander datums.
Toedienen medicijnen / medische handeling/ supplementen e.d. € 1,- per medische handeling
Eigen mee gebracht diepvries / koelkast vlees, brood, houdbare worsten / zakjes, bonbons, zalmolie e.d. € 2,- per dag, per product
Betaling voor het extra werk dient contant te worden voldaan bij brengen van uw huisdier. U kunt bij ons niet pinnen ! De tarieven zijn inclusief 21% BTW * De dag van brengen en halen wordt in rekening gebracht. ** De hoog risico honden en honden die minder sociaal zijn in de omgang met soortgenoten of die een verhoogd risico op bijtincidenten vormen, zijn bij ons ook van harte welkom. Voor honden die in deze categorie vallen geldt dat zij altijd alleen de speelweide op gaan. Voorwaarde is wel dat deze honden voldoende sociaal zijn naar mensen. Dit in verb  and met de veiligheid voor ons zelf.  Nieuwe prijzen voor 2024 :
Juli / Augustus
1 hond € 14,- € 15,50
2 honden van 1 eigenaar in 1 kennel € 26,- € 29,-
3 honden van 1 eigenaar in 1 kennel € 37,50 € 42,-
4 honden van 1 eigenaar in 1 kennel € 50,- € 56,-
Kat € 9,50 € 11,-
Dagopvang (min. 1x per week) € 10 € 10,-