Honden

De hoog risico honden en honden die minder sociaal zijn in de omgang met soortgenoten geldt dat zij altijd alleen de speelweide op gaan. Ze beschikken ook over een eigen kennel.

Voor deze honden zitten wij al volgeboekt voor de meivakantie en de zomervakantie.

Honden opvang

We hebben ruime hokken voor uw hond. Onze binnen verblijven hebben vloerverwarming en in de zomer kunnen we de vloer koelen. Ook beschikken we over een WTW Ventilatie installatie (Warmte Terug Win ) Dit is een energiebesparend ventilatie systeem voor continu afzuigen en toevoeren van verse lucht. De kennels zijn voorzien van een vlonder zodat uw huisdier nooit op de grond hoeft te liggen.

Ze beschikken over een binnen- en een buitenkennel. Ook beschikken over royale speelweiden, 120 m2, waar ze een paar keer per dag kunnen spelen. Als het klikt gaat dit in combinatie met meerdere honden.

Wij voeren hier (royal canin ) een volledige voeding voor Honden van Alle Leeftijden.

  • U mag van alles meenemen voor uw huisdier om hem op zijn gemak te stellen, maar dit is OP EIGEN RISICO.
  • Als uw hond medicatie nodig heeft, kunt u dit aan ons doorgeven, dan geven we dat. We rekenen hiervoor 1,00 extra per medische handeling. Geef een duidelijk schema mee waarop de naam, dosering, tijd en toedieningswijze op vermeld staan. Medicatie dient de hond wel gemakkelijk in te willen nemen. Wanneer dit met vlees of worst gebeurt, dit graag meegeven.
  • eigen voeding . Geeft u (ruim voldoende!!, dus liever niet exact per portie verpakt) voer voor uw hond mee,
    • Wilt u hierbij een stevige beker of blik meegeven waar de maat duidelijk op vermeld staat ?
    • Vers vlees kan hier ingevroren of in de koelkast bewaard worden. Vers vlees dient per portie verpakt te worden of gemakkelijk deelbaar te zijn. Voorbeeld 1 portie vlees verdelen over de ochtend/avond is geen probleem, maar geen hele rol vlees voor 5 dagen, deze dan zelf thuis al per dag verpakken. Vlees wordt hier niet gekookt/gebakken.

Puppy’s en jonge honden gratis kennismaken in het pension

Voor de opvoeding en socialisatie van uw pup en jonge hond is regelmaat en een vertrouwde omgeving belangrijk. Na de 16 weken is verdere gewenning aan de grote wereld, zoals een hondenclub of dierenpension een goed onderdeel van de verdere opvoeding.

Daarom biedt Dierenpension `t Marnehof gratis pension aan om de gewenning en socialisatie te bevorderen. Hieraan zijn wel een aantal voorwaarden verbonden.