Puppy`s

Puppy’s en jonge honden gratis kennismaken in het pension

Voor de opvoeding en socialisatie van uw pup en jonge hond is regelmaat en een vertrouwde omgeving belangrijk.

Na de 16 weken is verdere gewenning aan de grote wereld, zoals een hondenclub of dierenpension een goed onderdeel van de verdere opvoeding.

Daarom biedt Dierenpension `t Marnehof gratis pension aan om de gewenning en socialisatie te bevorderen. Hieraan zijn wel een aantal voorwaarden verbonden.

De actie geldt voor:
• Dieren met de leeftijd tussen 4 en 8 maanden;
• Buiten de zomerperiode en de schoolvakanties;
• Maximaal 2 dagen per keer
• Totaal van 3 wendagen
• Dieren met volledige entingen.

Het idee van de actie is om jonge dieren rustig aan ons pension te laten wennen. De ervaring leert dat dieren die op deze manier kennis hebben gemaakt met ons pension, vaak levenslang met nog meer plezier komen. De leeftijdsgrenzen zijn bewust gekozen. Vanaf 4 maanden is uw dier volledig geënt en zit volop in zijn ‘tweede’ socialisatieperiode.

Ook is het van belang dat uw dier in deze periode veel soortgenoten ontmoet om zo de juiste manier van communiceren met soortgenoten aan te leren. Omdat we de andere dieren die in ons pension komen vaak al langer kennen, kunnen we uw dier deze gelegenheid in beschermde omgeving bieden.

Het is wetenschappelijk bewezen dat een “eerste indruk” in het geheugen moeilijk overschreven wordt door daarop volgende ervaringen. Wij doen er alles aan om uw pup of jonge hond gedurende de wendagen een leuke tijd te bezorgen.

Omdat dit juist buiten de vakanties niet voor uw agenda noodzakelijk is willen wij middels deze aanbieding u toch de gelegenheid geven uw hond op een vertrouwde manier aan de grote wereld te laten wennen. Kortom, is uw hond aantoonbaar tussen die 4 en 8 maanden oud, dan krijgt u buiten de schoolvakanties éénmalig 3 dagen pension cadeau, verdeeld over 1 x 1 dag en 1x 2 dagen aaneengesloten met een nachtje slapen.

Boek hier voor de Puppy’s en jonge honden gratis kennismaken in het pension.

Naam:

Adres:
Postcode woonplaats:
Telefoon nr:
E-mail adres:

Dierenarts:
Telefoonnummer dierenarts:

Naam dier:
Ras:
Kleur:
Geslacht:
Geboortedatum:
Dieetvoer:

Medicijngebruik:
Medicijnen:
Medisch op letten:

Eerste wen dag ( datum invullen ) 9.30 brengen en ’s avonds om 18.00 uur ophalen.

Tweede en derde wendagen ( datum invullen ) 9.30 brengen en volgende dag ’s avonds om 18.00 uur ophalen.