Dierenpension 't Marnehôf

Honden opvang

We hebben ruime hokken voor uw hond. Onze binnen verblijven hebben vloerverwarming en in de zomer kunnen we de vloer koelen. Ook beschikken we over een WTW Ventilatie installatie (Warmte Terug Win ) Dit is een energiebesparend ventilatie systeem voor continu afzuigen en toevoeren van verse lucht. De kennels zijn voorzien van een vlonder zodat uw huisdier nooit op de grond hoeft te liggen.

Ze beschikken over een binnen- en een buitenkennel. We beschikken over royale speelweiden, 120 m2, waar ze een paar keer per dag kunnen spelen. Als het klikt gaat dit in combinatie met meerdere honden.

Het voordeel van speelweiden op gras is:

  • Uw hond kan zijn behoefte gewoon op het gras doen.
  • Uw huisdier hoeft hem niet meer om te schakelen, thuis wel op gras, in het pension niet en dan thuis moet het wel weer op het gras. U mag van alles meenemen voor uw huisdier om hem op zijn gemak te stellen, maar dit is OP EIGEN RISICO Indien uw hond dieet-voer krijgt of een gevoelige maag heeft, adviseren wij u zijn eigen voer mee te nemen.
  • Kijk ook bij voereisen en onze voorwaarden.

 

Puppy's en jonge honden gratis kennismaken in het pension


Voor de opvoeding en socialisatie van uw pup en jonge hond is regelmaat en een vertrouwde omgeving belangrijk. Na de 16 weken is verdere gewenning aan de grote wereld, zoals een hondenclub of dierenpension een goed onderdeel van de verdere opvoeding.

Daarom biedt Dierenpension `t Marnehof gratis pension aan om de gewenning en socialisatie te bevorderen. Hieraan zijn wel een aantal voorwaarden verbonden.

De actie geldt voor:
•    Dieren met de leeftijd tussen 4 en 8 maanden;
•    Buiten de zomerperiode en de schoolvakanties;
•    Maximaal 2 dagen per keer
•    Totaal van 4 wendagen
•    Dieren met volledige entingen.

Het idee van de actie is om jonge dieren rustig aan ons pension te laten wennen. De ervaring leert dat dieren die op deze manier kennis hebben gemaakt met ons pension, vaak levenslang met nog meer plezier komen. De leeftijdsgrenzen zijn bewust gekozen. Vanaf 4 maanden is uw dier volledig geënt en zit volop in zijn ‘tweede’ socialisatieperiode.

Ook is het van belang dat uw dier in deze periode veel soortgenoten ontmoet om zo de juiste manier van communiceren met soortgenoten aan te leren. Omdat we de andere dieren die in ons pension komen vaak al langer kennen, kunnen we uw dier deze gelegenheid in beschermde omgeving bieden.

Het is wetenschappelijk bewezen dat een “eerste indruk” in het geheugen moeilijk overschreven wordt door daarop volgende ervaringen. Wij doen er alles aan om uw pup of jonge hond gedurende de wendagen een leuke tijd te bezorgen.

Omdat dit juist buiten de vakanties niet voor uw agenda noodzakelijk is willen wij middels deze aanbieding u toch de gelegenheid geven uw hond op een vertrouwde manier aan de grote wereld te laten wennen. Kortom, is uw hond aantoonbaar tussen die 4 en 8 maanden oud, dan krijgt u buiten de schoolvakanties éénmalig 4 dagen pension cadeau, verdeeld over 2 tot 4 reserveringen.

Bekijk hier enkele afbeeldingen

© ZWF ontwerp